vidaXL kontinentalseng 90×190 cm kunstlæder cappuccinofarvet

3.556 kr.

Få en luksuriøs nattesøvn med vores elegante kontinentalseng i kunstlæder. Skab et stilfuldt soveværelse med denne smukke seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335915981 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng 90×190 cm kunstlæder cappuccinofarvet, Pris: 3490.00

Forestil dig en verden, hvor din nattesøvn er en sand luksusoplevelse. Med vores vidaXL kontinentalseng i kunstlæder kan denne drøm blive virkelighed. Denne elegante seng er skabt til at give dig den ultimative komfort og ro, du fortjener efter en lang dag.

Denne kontinentalseng er ikke bare en almindelig seng – den er en investering i din søvn og velvære. Den er konstrueret med slidstærkt kunstlæder, der ikke kun giver sengen et luksuriøst udseende, men også gør den let at rengøre og vedligeholde. Med en smuk cappuccinofarve vil denne seng tilføje elegance til ethvert soveværelse.

Sengen kommer med en justerbar sengegavl, der giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition efter behov. Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer en høj kvalitet og holdbarhed, samtidig med at den giver dig den perfekte støtte og komfort. Uanset om du foretrækker en mellemhård eller fastere madras, vil denne kontinentalseng opfylde dine behov.

Topmadrassen på sengen er ikke kun hudvenlig, men også ekstra blød og behagelig at ligge på. Den medfølgende bænk kan fungere som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden, hvilket gør denne seng til en multifunktionel tilføjelse til dit hjem.

Gør din søvn til en prioritet med vidaXL kontinentalsengen i kunstlæder. Med dens elegante design, holdbarhed og komfort vil denne seng blive dit foretrukne sted at hvile og genoplade. Lev drømmen om en god nattesøvn med denne enestående kontinentalseng.

Scroll to Top