vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl mørkegrøn

3.247 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Oplev ultimativ komfort og stil i soveværelset med vores elegante design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335918097 Kategori:

Jeg kan se, at du er interesseret i en god nattesøvn og komfortabel hvile. Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 90×200 cm, vil du opleve en helt ny form for luksus og velvære i din egen seng. Denne kontinentalseng er designet til at give dig maksimal afslapning og en dyb søvn, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Sengens bløde fløjlsmateriale skaber en stemningsfuld atmosfære og indbyder til ren hygge og komfort. Fløjl er kendt for sit bløde og behagelige stof, der føles luksuriøst mod huden og giver en ekstra dimension af velvære til din soveoplevelse.

Sengegavlen på kontinentalsengen kan justeres i højden, så du kan finde den perfekte position, når du sidder op i sengen for at læse en bog eller se din favoritserie. Den polstrede sengegavl giver også god støtte til din ryg, mens du nyder din tid i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der giver en optimal støtte til din krop og sikrer en behagelig liggeposition hele natten. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, så du forstyrres mindre, når din partner drejer sig om natten. Madrassen giver en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker en stabil og komfortabel liggeposition.

Topmadrassen er hudvenlig og slidstærk, hvilket sikrer en blød og behagelig overflade at ligge på. Den multifunktionelle bænk, der følger med kontinentalsengen, kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller som en elegant sengebænk ved fodenden.

Vi værdsætter din komfort og velvære, og derfor leveres vores kontinentalseng med en brugervenlig monteringsmanual for nem og problemfri samling. Vi ønsker, at du skal nyde en god nattesøvn i en seng, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på enestående vis.

Oplev den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegrøn fløjl – en investering i din velvære og en garanti for en god nats søvn hver nat.

Scroll to Top