vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl lyserød

4.751 kr.

Forkæl dig selv med vores elegante lyserøde kontinentalseng i fløjl. Øg din søvnkvalitet og indretning med stil. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335918163 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng med en blød fløjlsoverflade i en smuk lyserød farve vil transformere dit soveværelse til en oase af ro og komfort. Tag imod luksusen med denne elegante seng, som ikke kun er et praktisk soveområde, men et æstetisk mesterværk i sig selv.

Fløjlet på denne seng er ikke kun blødt og behageligt, det tilføjer også en touch af eksklusivitet og elegance til din indretning. Ved at vælge fløjl har du valgt et stof af høj kvalitet, der både er holdbart og rart at røre ved. Det er den perfekte overflade at læne sig tilbage mod, når du ønsker at slappe af efter en lang dag.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at imødekomme dine præferencer og giver dig den optimale rygstøtte, når du ønsker at sidde op og læse en bog eller se en god film. Denne seng er designet til at give dig både stil og funktion på samme tid.

Madrasen, med sine individuelle pocketfjedre, giver en unik støtte, der tilpasser sig din krops konturer og sikrer en sund og behagelig søvn. Den mellemhårde støtte af madrassen er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og den sikrer, at din krop holdes i en behagelig position hele natten igennem.

Den hudvenlige topmadras, som er let at rengøre og vedligeholde, tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng. Du kan være sikker på en behagelig og hygiejnisk søvnoplevelse hver nat.

Den multifunktionelle bænk, der følger med sengen, tilføjer en ekstra dimension til din indretning. Brug den som en siddeplads, en fodskammel eller endda som en ekstra seng til gæster. Den er både praktisk og stilfuld.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en god nats søvn, men også en smuk og stilfuld tilføjelse til dit hjem. Investér i din søvnkvalitet og dit velvære med denne luksuriøse seng i lyserød fløjl. Sover du ikke fantastisk allerede nu bare ved tanken?

Scroll to Top