vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkegrøn

4.718 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i blød fløjl. Få en god nats søvn med stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335918167 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkegrøn
Pris: 4407.00

Drømmer du om en god nats søvn i luksuriøse omgivelser? Så er vidaXL kontinentalsengen med blødt fløjl og en harmonisk mørkegrøn farve det perfekte valg for dig. Denne seng er designet med omhu og omtanke for både din komfort og din stil.

Det bløde fløjl giver en følelse af ren velvære, mens den justerbare sengegavl skaber optimal støtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre får du en fabelagtig støtte og en rolig nattesøvn. Madrassen er designet med en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen med hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra komfort til din nattesøvn og sikrer, at du vågner frisk og veludhvilet hver morgen. Den multifunktionelle bænk, der følger med sættet, kan bruges som ekstra siddeplads eller som en elegant tilføjelse til fodenden af din seng.

Bemærk, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Med en brugervenlig manual medfølger sættet til nem montering, så du hurtigt kan nyde din nye drømmeseng.

Skab en oase af ro og velvære i dit hjem med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Lad dig omfavne af luksus og komfort hver nat og vågn op til en ny dag fyldt med energi og velvære. Din søvnfortjener kun det bedste, så giv dig selv den ultimative soveoplevelse med denne smukke kontinentalseng.

Scroll to Top