vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkeblå

4.853 kr.

Få en drømmesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. 160×200 cm i elegant mørkeblå farve med optimal komfort og stil. Køb nu og oplev en ny betydningsfuld søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335917042 Kategori:

Den eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras i mørkeblå fløjl er en sand drøm for enhver, der værdsætter komfort og stil i soveværelset. Denne seng kombinerer elegance med funktionalitet og er designet til at give dig den bedst mulige søvnoplevelse.

Med sit bløde og luksuriøse fløjlsmateriale oser denne seng af elegance og komfort. Fløjl er kendt for sit bløde touch og behagelige følelse mod huden, hvilket gør det til det ideelle valg for en seng, der er designet til at sikre en god nattesøvn.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov. Denne funktion giver ikke blot en behagelig støtte til din ryg, men gør det også muligt at nyde en god bog eller se din yndlingsserie i sengen med optimal komfort.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet, holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn hele natten.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker en stabil og fast overflade at sove på. Denne madras kombinerer perfekt fasthed med komfort, hvilket gør den ideel for mavesovende.

Topmadrassen på denne seng er ikke bare beskyttende, men også hudvenlig. Med sit slidstærke betræk af stof og fyld af blødt skum er topmadrassen designet til at give ekstra komfort og beskyttelse til din madras.

Den multifunktionelle bænk, der følger med denne seng, kan bruges som ekstra siddeplads eller endda som en sengebænk ved fodenden. Denne bænk tilføjer et strejf af elegance og funktionalitet til dit soveværelse.

Så hvis du leder efter den ultimative kombination af komfort, stil og funktionalitet, er vidaXL kontinentalsengen med madras i mørkeblå fløjl det perfekte valg for dig. Giv dig selv den luksus, du fortjener, og oplev en god nattesøvn hver nat.

Scroll to Top