vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof mørkebrun

3.584 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Med en kombination af stil, kvalitet og støtte – sov godt hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335910509 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nattesøvn kombineret med stilfuldt design og høj kvalitet. Sengen er udstyret med en slidstærk stofbetræk i en smuk mørkebrun farve, der både er åndbar og holder til daglig brug.

En af de særlige funktioner ved denne kontinentalseng er den justerbare sengegavl, der giver dig mulighed for at tilpasse din rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre garanteres du en fremragende nattesøvn, da fjedrene absorberer støj og stød, mens de tilpasser sig dine bevægelser.

Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der sikrer optimal stabilitet og fasthed, hvilket gør den ideel til dem, der sover på maven. Og for at fuldende din soveoplevelse inkluderer sengen en hudvenlig topmadras, der er både blød og komfortabel.

Men denne kontinentalseng er mere end bare en seng – den leveres også med en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads i dit hjem eller endda som en sengebænk ved fodenden.

Med et elegant design og praktiske funktioner er denne kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig, der sætter pris på både komfort og stil i dit soveværelse. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Gør dig selv den tjeneste at investere i din søvn med denne luksuriøse kontinentalseng, der vil sikre dig en god nats hvile i mange år fremover. Pakken indeholder alt hvad du behøver for nem montering, så du kan nyde din nye seng med det samme.

Scroll to Top