vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof cremefarvet

4.804 kr.

Forkæl dig selv med komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras i cremefarvet stof. Få en god nats søvn hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335881170 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL er nøglen til at opleve en perfekt nattesøvn hver eneste nat. Med sit moderne og elegante design vil denne seng ikke kun forvandle dit soveværelse, men også sikre dig den ultimative komfort og afslapning.

Sengens slidstærke stof i en smuk cremefarve understreger dens enkelthed og elegance, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Den justerbare sengegavl tilbyder fantastisk støtte, når du ønsker at læne dig tilbage og slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer en fantastisk tilpasningsevne og langvarig støtte. Den mellemhårde støtte gør denne madras ideel til enhver sovestilling, og du kan være sikker på en stabil og behagelig søvnoplevelse hver nat. Topmadrassen er ikke kun blød og komfortabel, men også hudvenlig, hvilket bidrager til en endnu mere luksuriøs følelse.

Den multifunktionelle bænk, der medfølger, tilføjer ekstra værdi til produktet ved at kunne bruges som både ekstra siddeplads eller endda som en elegant sengebænk. Dette ensemble tilbyder en kompleksitet og funktionalitet, der vil berige dit hjem.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke byttes, når emballagen er åbnet. Vores produkter leveres med brugervenlige manualer for nem montering, så du kan nyde din nye kontinentalseng hurtigt og problemfrit.

Skab dit eget oase af ro og velvære med denne praktiske og stilfulde kontinentalseng fra vidaXL. Giv dig selv den fornøjelse af en god nattesøvn og invester i din fremtidige komfort og velvære med denne eksklusive seng.

Scroll to Top