vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof cremefarvet

4.357 kr.

Oplev luksus og komfort med vores cremefarvede kontinentalseng fra vidaXL. Tilføj elegance til dit soveværelse med dette stilfulde møbel.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335881201 Kategori:

En god nats søvn er essentiel for vores velvære og produktivitet i hverdagen. Derfor er det vigtigt at investere i en seng, der ikke kun er komfortabel, men også af høj kvalitet. Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm i en smuk cremefarvet stof, kan du se frem til at nyde en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse hver nat.

Denne kontinentalseng er designet med fokus på både komfort og stil. Det slidstærke stof, der dækker sengerammen og sengegavlen, har et enkelt og rent look, der passer perfekt ind i enhver moderne indretning. Stoffet er åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at din seng forbliver frisk og behagelig i lang tid.

Sengen leveres med en madras, der er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre tilbyder enestående støtte og tilpasningsevne, hvilket sikrer, at din krop får den rigtige støtte gennem hele natten. Madrassen har en mellemhård fasthed, der er ideel til dem, der foretrækker en stabil og komfortabel soveoplevelse.

For ekstra komfort og beskyttelse medfølger en blød og hudvenlig topmadras, der giver ekstra lag af polstring og støtte. Denne topmadras bidrager til at forlænge levetiden for din madras og sikrer, at du vågner op veludhvilet og forfrisket hver morgen.

Som en ekstra bonus inkluderer denne kontinentalseng også en multifunktionel bænk, der kan bruges som ekstra siddeplads i dit soveværelse eller som en elegant sengebænk ved fodenden. Denne bænk tilføjer en ekstra dimension til din soveoplevelse og giver dig mulighed for at skabe et personligt og luksuriøst soveværelse.

Med vores vidaXL kontinentalseng med madras får du ikke kun en komfortabel og stilfuld seng, men også en investering i din søvnkvalitet og velvære. Gør din søvn til en prioritet med denne luksuriøse kontinentalseng, der vil give dig den bedste nats søvn hver nat.

Scroll to Top