vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm fløjl mørkeblå

4.482 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXL kontinentalseng. Luksuriøst fløjl, integreret LED-lys og 140×190 cm størrelse tilbyder ultimativ komfort og stil. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335876648 Kategori:

Jeg er glad for at præsentere dig for vores nyeste tilskud til soveværelset – VidaXL kontinentalsengen med LED-lys i en fortryllende mørkeblå farve. Denne luksuriøse seng vil ikke kun være et funktionelt møbel i dit soveværelse, men det vil også være et fokuspunkt, der skaber en stemning af elegance og komfort.

Lad os starte med det smukke, bløde fløjlsmateriale, der dækker sengen. Fløjl er kendt for sine tætte og jævne fibre, der føles bløde og behagelige mod huden. Det tilføjer en ekstra dimension af luksus til din søvnoplevelse.

Sengens sengegavl er ikke kun stilfuld, men også praktisk. Du kan justere højden efter dine behov og nyde fremragende rygstøtte, når du læser en bog eller ser tv i sengen. Sengegavlen tilføjer også en ekstra dimension af komfort og stil til rummet.

Det, der virkelig skiller denne kontinentalseng ud, er de farverige LED-lys rundt på sengens ramme. Disse lys kan skabe en hyggelig atmosfære i rummet og indstilles efter dit humør. Fra dybblå nuancer til varme toner kan du skabe den perfekte belysning til din nattesøvn.

Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer en høj kvalitet og årelang holdbarhed. Fjedrene absorberer støj og stød, hvilket giver dig roligere søvn. Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket tilføjer ekstra komfort lag for en god nats søvn.

Denne kontinentalseng leveres også med en LED-strip, der kan tilpasses og er let at installere. Med en USB-stik tilslutning kan du nemt styre lyset og skabe den perfekte atmosfære i rummet.

Hver del af denne seng er designet med omtanke og opmærksomhed på detaljerne. Fra det smukke fløjlsmateriale til de praktiske funktioner som USB-stikket. Denne kontinentalseng vil ikke kun være et smukt tilskud til dit soveværelse, men det vil også forbedre din søvnkvalitet og komfort.

Gå ikke glip af muligheden for at forvandle dit soveværelse med denne VidaXL kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende mørkeblå farve. Tag din søvnoplevelse til det næste niveau med dette fantastiske møbel.

Scroll to Top