vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl mørkegrøn

3.224 kr.

Få luksus og komfort med vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab en hyggelig atmosfære i soveværelset med denne stilfulde seng i fløjl.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335876781 Kategori:

Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i en fortryllende mørkegrøn fløjl får du ikke blot en seng, men et kunstværk i dit soveværelse. Denne seng vil hurtigt blive det centrale punkt i dit rum og give dig en oplevelse af luksus og komfort, som du aldrig har prøvet før.

Den bløde fløjl, der pryder sengen, er ikke kun smukt at se på, men også utroligt behageligt at røre ved. Fløjlens tætte og jævne fibre skaber en følelse af ren elegance og giver dig den ultimative soveoplevelse. Med en praktisk justerbar sengegavl får du den perfekte støtte, når du ønsker at læse en bog eller se tv i sengen.

Det mest magiske element ved denne seng er dog det farverige LED-lys, der omgiver den. Med blot et tryk på en knap kan du skabe en stemningsfuld atmosfære eller skabe en festlig stemning direkte fra din seng. LED-striben tilføjer en moderne og futuristisk touch til din soveværelsesindretning og gør sengen til et sandt kunstværk.

Den høje kvalitet af sengen understreges af den madras med pocketfjedre, der sikrer en behagelig og støttende søvn. De individuelle fjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, hvilket resulterer i en uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen af hudvenligt materiale tilføjer et ekstra lag af komfort og sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Med en størrelse på 90×200 cm er denne kontinentalseng ideel til både enkeltpersoner og små rum. Sengen leveres med en brugervenlig manual for nem montering. Bemærk, at USB-strømkilde ikke er inkluderet, men med en certificeret 5V USB-adapter kan du nyde dit LED-lys uden bekymringer.

Så lad dig forføre af vidaXL kontinentalsengen med LED-lys og oplev en helt ny dimension af komfort, stil og magi i dit soveværelse. Gør din søvn til en unik og inspirerende oplevelse hver nat med denne drømmeseng.

Scroll to Top