vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm velour mørkeblå

3.081 kr.

Lad dig forføre af luksus med vores kontinentalseng med indbygget LED-lys. Oplev komfort og elegance i skøn forening. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335873678 Kategori:

Vi introducerer stolt vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dimensionen 80×200 cm i en smuk mørkeblå velour. Denne seng vil ikke kun give dig en god nattesøvn, men også tilføre en luksuriøs og elegant touch til dit soveværelse.

Lad os starte med at tale om materialet – fløjl. Fløjlet er kendt for sit bløde og luksuriøse look, og det er behageligt at røre ved. Sengetøjet er lavet af 100% polyester velour, hvilket giver en blød og behagelig overflade.

Den medfølgende sengegavl er praktisk og kan justeres i højden efter behov, hvilket giver dig optimal rygstøtte, når du sidder op og læser eller ser tv i sengen.

Nu til det mest spændende – de farverige LED-lys. Skab en hyggelig stemning i dit soveværelse med denne farverige LED-strip, der lyser op i mørket og tilføjer en unik og moderne touch til din indretning.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet, holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket gør din søvnoplevelse endnu bedre.

Topmadrassen i hvidt stof (også lavet af 100% polyester) er hudvenlig og behagelig at ligge på. Det slidstærke materiale sikrer langvarig brug og komfort.

Bemærk, at denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Pakken indeholder alt, hvad du skal bruge, undtagen en USB-strømkilde til LED-lyset.

Gå ikke glip af chancen for at eje denne elegante kontinentalseng, der ikke kun tilbyder fantastisk komfort, men også giver dig mulighed for at skabe en unik atmosfære i dit soveværelse. Hop i sengen og lad LED-lyset guide dig til drømmeland.

Scroll to Top