vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm fløjl mørkeblå

3.473 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og luksuriøst fløjlsmateriale, får du en enestående søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335875796 Kategori:

Denne smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant mørkeblå farve er designet til at give dig den ultimative søvnoplevelse og forvandle dit soveværelse til et luksuriøst tilflugtssted. Den bløde fløjlsoverflade tilføjer en touch af elegance og komfort til din seng, mens den justerbare sengegavl giver dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Det virkelige wow-element ved denne seng er den farverige LED-strip, der omgiver sengerammen og skaber en hyggelig atmosfære i rummet. Du kan vælge mellem forskellige farver, så du kan tilpasse belysningen efter din stemning.

Denne kontinentalseng er ikke kun smuk, men også utrolig behagelig. Den er udstyret med en madras med pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn. Topmadrassen er hudvenlig og sikrer ekstra komfort hele natten.

Bemærk at produktet har et USB-stik til LED-lyset, men den certificerede strømkilde er ikke inkluderet. Du vil også modtage en brugermanual, der gør monteringen let og problemfri.

Giv dig selv den ultimative luksus med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys og tag din søvnoplevelse til det næste niveau. Skab en atmosfære af ro og komfort i dit soveværelse og lad dig omfavne af skønheden og funktionaliteten i denne fantastiske seng. Bestil din kontinentalseng i dag og nyd nætter fyldt med søvn og drømme.

Scroll to Top