vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl mørkegrøn

3.312 kr.

Oplev luksuriøs komfort med vores vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys og eksklusiv fløjlsoverflade. Skab atmosfære og stil i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335875824 Kategori:

Produktet har en kontinentalseng med LED-lys, der vil forvandle dit soveværelse til et ægte oase af ro og velvære. Den bløde fløjlopbetræk sikrer en luksuriøs søvnoplevelse, mens den justerbare sengegavl giver perfekt støtte, når du sidder op og slapper af. LED-lysstriben skaber en farverig atmosfære og tilføjer ekstra charme til rummet.

Den indbyggede madras med pocketfjedre kombinerer høj kvalitet og komfort, da den effektivt absorberer støj og tryk. Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket sikrer en behagelig følelse hele natten. Den praktiske USB-stik kan bruges til opladning af dine enheder og tilbyder en moderne og multifunktionel løsning.

Sengen kommer i en elegant mørkegrøn farve, der vil tilføje stil og elegance til ethvert soveværelse. Den er lavet af holdbare materialer, herunder velour, krydsfiner og massivt træ for at sikre langvarig brug. Monteringen er nem med den medfølgende brugermanual, og hver detalje er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik.

Opgrader dit soveværelse med denne smukke kontinentalseng med LED-lys og skab en atmosfære af luksus og komfort. Lad dine nætter være fyldt med ro og velvære, og nyd den ultimative søvnoplevelse hver eneste nat.

Scroll to Top