vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm fløjl mørkeblå

5.076 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen. Med indbygget LED-lys og elegant fløjl er denne seng den perfekte blanding af stil og funktionalitet. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335874600 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm fløjl mørkeblå

Drøm dig væk i en verden af luksus og komfort med vores fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Denne imponerende seng vil ikke kun forvandle dit soveværelse, men også din søvnoplevelse. Med et elegant design i blød fløjl står denne seng som et smukt fokuspunkt i ethvert rum.

Sengen kommer med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden for optimal komfort og støtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie. Men det er ikke alt – den farverige LED-strip, der er indbygget i sengen, skaber en stemningsfuld atmosfære med sit lys i mørket, perfekt til romantiske aftener eller afslappende øjeblikke.

For den bedste søvnkvalitet er sengen udstyret med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der sikrer en ergonomisk støtte og en behagelig liggeposition hele natten. Topmadrassen, der er hudvenlig og blød at røre ved, tilføjer ekstra komfortlag til din søvnoplevelse.

Vores kontinentalseng med LED-lys er ikke kun en drøm at sove i, men også en fryd for øjnene. Den smukke mørkeblå farve og det elegante fløjlstof vækker sanserne og skaber en atmosfære af luksus og velvære i dit soveværelse.

Få en god nats søvn i denne drømmeseng fra vidaXL – et perfekt valg til dem, der ønsker både stil, komfort og funktion samlet i ét møbel. Skab dit eget lille paradis i soveværelset med vores enestående kontinentalseng, der giver dig den ultimative søvnoase. Gå ikke glip af denne eksklusive mulighed for at forvandle dit soveværelse til et stilfuldt og afslappende rum.

Scroll to Top