vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm fløjl lyserød

5.291 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl lyserød med indbygget LED-lys. Sov som en dronning hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335874607 Kategori:

Den lyserøde vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 200×200 cm er ikke bare en seng – det er et statement. Et mix af luksus, komfort og moderne teknologi giver dig en helt unik soveoplevelse. Sengens bløde fløjlstextur er både behagelig at røre ved og smuk at se på. Med en justerbar sengegavl, der giver optimal rygstøtte, og farverige LED-lys langs sengens kant, kan du skabe din helt egen stemning i soveværelset.

Den indbyggede madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj, så du får en rolig nattesøvn. Topmadrassen er både hudvenlig og komfortabel, og hele sengen er designet med fokus på både stil og funktion. LED-striben kan tilpasses i længden, så den passer perfekt til din seng, og med USB-stikket har du mulighed for at tilslutte din egen strømkilde og skrue op for stemningen i soveværelset.

Denne kontinentalseng er ikke bare et møbel – det er en oplevelse. Tag din nattesøvn til nye højder med denne luksuriøse og moderne seng, der vil være et smukt og praktisk tilføjelse til dit hjem. Giv dig selv den ultimative forkælelse med denne lyserøde kontinentalseng og lad dig forføre af både komforten og det elegante design. Oplev selv magien ved at sove i en seng, der ikke bare opfylder dine behov, men også dine drømme.

Scroll to Top