vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm kunstlæder cappuccino

3.251 kr.

Oplev luksus og stil med vidaXL kontinentalsengen. Med indbygget LED-lys og elegant kunstlæderdesign er dette et must-have for enhver, der ønsker at sove godt og se godt ud.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335845365 Kategori:

Med den luksuriøse og moderne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i kunstlæder i en dyb cappuccinofarve kan du opleve ultimativ komfort og stil i dit soveværelse. Denne imponerende seng vil forvandle dit soverum og gøre det til en oase af ro og stil.

Det slidstærke kunstlæder i høj kvalitet er ikke kun let at rengøre, men det giver også sengen et elegant og luksuriøst udseende. Sengegavlens justerbare design giver ikke kun en fantastisk støtte, men det tilføjer også en ekstra dimension af funktionalitet til sengen.

Det farverige LED-lys, der løber langs sengens bund, skaber en atmosfære af ro og hygge i rummet. Du kan nemt skifte farverne og tilpasse lyset efter dit humør og behov.

Den indbyggede madras med pocketfjedre tilbyder en ekstraordinær støtte og komfort. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret søvn hele natten. Topmadrassen, med sit hudvenlige og bløde betræk, giver ekstra komfort og en følelse af luksus.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig vejledning, så du nemt kan samle den derhjemme. Bemærk, at USB-strømkilden ikke medfølger, men du kan nemt tilslutte sengens LED-lys til en certificeret 5V USB-strømkilde for at nyde det stemningsfulde lys.

Oplev en forbedret søvnkvalitet og tilføj en unik og moderne touch til dit soveværelse med denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i kunstlæder. Lad drømmene blive virkelighed i din helt egen soveoase fyldt med stil, komfort og elegance.

Scroll to Top