vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof cremefarvet

4.698 kr.

Få en god nats søvn i stil med vores moderne kontinentalseng med indbygget LED-lys og behagelig cremefarvet stof – Bliv din egen designer med vidaXL.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335843187 Kategori:

Denne smukke kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 140×190 cm vil forvandle dit soveværelse til et luksuriøst og afslappende opholdssted. Det elegante cremefarvede stof, der er både åndbart og slidstærkt, dækker sengens 193 x 144 cm ramme og skaber en tidløs visuel appel.

Sengen er designet med en praktisk justerbar sengegavl, der giver en behagelig støtte, når du ønsker at læse eller se tv om aftenen. Men det, der virkelig skiller denne seng ud, er det farverige LED-lys, der omringer sengens perimeter og skaber en hyggelig atmosfære i rummet.

Under sengens komfortable madras, der har individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, hvilket sikrer holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig en uforstyrret nattesøvn. Madrassen er pakket ind i en hudvenlig topmadras af skum, der tilføjer ekstra komfort og beskyttelse.

Sengen leveres med en LED-strip, der kan tilsluttes via USB for at skabe et stemningsfuldt lys i soveværelset. Den har en længde på 55 cm samt en IP65-tæthed, som gør den velegnet til indendørs brug. Bemærk, at en certificeret 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet, men monteringsvejledningen gør det nemt at samle sengen.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en funktionel soveplads, men også et stilfuldt møbel, der vil løfte hele rummets æstetik. Skab dit eget private fristed med en perfekt balanceret kombination af komfort, funktionalitet og design. Oplev søvnen på en ny måde med denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top