vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof cremefarvet

4.182 kr.

Opgrader dit soveværelse med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof på 140×200 cm. Oplev luksus og komfort hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335837575 Kategori:

Denne eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof på 140×200 cm vil forvandle dit soveværelse til en oase af luksus og komfort. Med sit enkle og rene look i slidstærkt stof vil denne seng være det ultimative fokuspunkt i dit hjem.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden for optimal rygstøtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se tv i sengen. De farverige LED-lys langs sengens kanter skaber en hyggelig atmosfære og tilføjer en moderne touch til dit soveværelse.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sikrer en behagelig nattesøvn. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, så du kan nyde en fredelig søvn hele natten.

Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt stof og skum, der giver ekstra komfort og beskyttelse. Sengen leveres med en brugervenlig manual for nem montering, og LED-lyset kan tilsluttes via en USB-stik (5V strømkilde ikke inkluderet).

Med dimensioner på 203 x 144 x 118/128 cm (L x B x H) er denne kontinentalseng ideel til enkelt- eller dobbeltbrug. Pakken indeholder sengeramme, sengegavl, madras, topmadras samt to LED-strips.

Forkæl dig selv med en god nats søvn og stilfuld indretning med denne smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng er designet til at inspirere og skabe et drømmende sovemiljø i dit hjem.

Scroll to Top