vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof mørkebrun

3.515 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen. Det indbyggede LED-lys og stilfulde design vil forvandle dit soveværelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335810387 Kategori:

Livet er for kort til dårlig søvn. Med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys 100×200 cm i en elegant mørkebrun farve kan du forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Denne smukt designede kontinentalseng vil blive det strålende centrum i dit soveværelse og give dig en dyb og afslappende søvnoplevelse hver nat.

Sengens slidstærke stof i en tidløs mørkebrun farve har ikke kun et elegant og rent look, men er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at din seng ser godt ud i mange år fremover. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en stilfuld finish, men giver også fremragende støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Den indbyggede LED-strip lyser op i mørket med farverige lys, der skaber en beroligende atmosfære i dit soveværelse. Derudover har den komfortable madras pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og støjdæmpende egenskaber, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Topmadrassen, der er hudvenlig og blød, tilføjer ekstra komfort og fuldender det luksuriøse udseende og følelse af sengen.

Med dimensionerne 203 x 100 x 118/128 cm (L x B x H) passer denne kontinentalseng perfekt ind i ethvert soveværelse, mens madrassen og topmadrassen på 100 x 200 cm (B x L) sikrer, at du har god plads til at strække dig ud og slappe af. Sættet leveres med en praktisk brugermanual for nem montering, og den farverige LED-strip har en længde på 55 cm med en lang USB-ledning på 150 cm.

Forkæl dig selv med en god nats søvn og tilføj en touch af elegance og komfort til dit hjem med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Lad dig forføre af den luksuriøse komfort og stilfulde design, og lad dine drømme føre dig til en verden af ro og velvære hver eneste nat.

Scroll to Top