vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl mørkegrøn

3.761 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med elegant LED-lys og stilfuldt fløjl. Skab en hyggelig atmosfære i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335807221 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl mørkegrøn, Pris: 3532.00. Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys kan du omdanne dit soveværelse til en luksuriøs og behagelig oase med stil. Den bløde fløjlsoverflade er ikke kun behagelig at røre ved, men tilføjer også en sofistikeret og elegant touch til din indretning. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din position, så du kan nyde komforten ved at læse eller se tv i sengen med optimal støtte.

Den farverige LED-strip langs sengens kant skaber en atmosfærisk belysning, der kan tilpasses efter dit humør eller behov. De indbyggede pocketfjedre i madrassen tilbyder fremragende støtte og komfort, samtidig med at de reducerer støj og bevægelse for en uforstyrret søvn. Topmadrassen med et hudvenligt betræk sikrer ekstra blødhed og beskyttelse, samtidig med at den giver ekstra komfortlag til en dyb og afslappende søvn.

Designet i mørkegrøn fløjl udstråler elegance og raffinement, hvilket gør denne kontinentalseng til det perfekte centrum i ethvert soveværelse. Den leveres med en brugervenlig manual til nem og problemfri montering. Bemærk, at produktet har et integreret USB-stik til ekstra bekvemmelighed, men den certificerede 5V USB-strømkilde skal købes separat.

Skab drømmesoveværelset med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys og lad dig forkæle med stil, komfort og funktionalitet. Gør din søvnoplevelse til en luksuriøs oplevelse hver nat med vores eksklusive kontinentalseng i fløjl. Tilføj et strejf af glamour til din hverdag og nyd en god nattesøvn i stil.

Scroll to Top