vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl mørkeblå

3.785 kr.

Opdag luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant fløjl vil denne seng forvandle dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335807222 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl i en smuk mørkeblå farve er mere end bare en seng – det er et luksuriøst møbelstykke, der vil forvandle dit soveværelse til et elegant og behageligt oase. Sengen er designet med komfort og stil for øje og vil helt sikkert tilføje et strejf af luksus til dit soveværelse.

Den bløde fløjlsbeklædning i mørkeblåt giver sengen et sofistikeret udseende, samtidig med at den er behagelig at røre ved. Sengegavlen kan justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen. Og det bedste af det hele? Sengen er udstyret med en farverig LED-strip, der giver en stemningsfuld belysning og skaber en hyggelig atmosfære i rummet.

Men det stopper ikke der. Denne kontinentalseng har en madras med pocketfjedre, der sikrer en god nattesøvn med høj komfort og holdbarhed. Topmadrassen er både hudvenlig og behagelig og tilføjer ekstra lag af komfort til din søvnoplevelse.

Det praktiske USB-stik giver dig mulighed for at oplade dine enheder mens du slapper af i sengen. Og med den certificerede 5V USB-strømkilde kan du være sikker på, at du får en pålidelig og sikker opladning.

Med sengens elegante design, høje komfortniveau og praktiske funktioner er denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Gør dit soveværelse til et sted, hvor du kan slappe af og genoplade med denne luksuriøse seng, der vil give dig en god nats søvn hver nat. Bestil din kontinentalseng i dag og oplev den ultimative komfort og stil i dit hjem.

Scroll to Top