vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm fløjl mørkeblå

4.429 kr.

Oplev luksus og komfort i en vidaXL kontinentalseng med elegant LED-lys. Skab en hyggelig stemning i dit soveværelse med denne stilfulde seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335808039 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm i fløjl mørkeblå er ikke bare en seng – det er en oplevelse. Forestil dig at træde ind i dit soveværelse og blive mødt af en blød fløjlsseng badet i et skær af farverigt LED-lys. Denne seng er ikke kun en fornøjelse for øjet, men også for kroppen.

Den bløde fløjlsoverflade skaber et luksuriøst udtryk og er behagelig at røre ved. Den justerbare sengegavl giver ikke kun støtte til din ryg, men tilpasser sig også dine behov. Sæt dig op i sengen med en god bog, og lad sengegavlen støtte dig hele vejen.

Med pocketfjedrene i madrassen får du en yderst komfortabel søvnoplevelse. Fjedrene absorberer stød og støj, hvilket sikrer en uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen er ikke kun blød og behagelig, men også hudvenlig, hvilket garanterer en god og sund nattesøvn.

Det ekstra touch kommer fra den farverige LED-strip, der spreder lys og stemning i rummet. Skift farve efter humør, og skab din helt egen atmosfære. Monteringen er enkel med den medfølgende brugermanual, og det USB-drevne LED-lys gør det nemt at tilslutte til en strømkilde.

Den vidaXL kontinentalseng med LED-lys er ikke bare en seng – den er en statement-piece til dit soveværelse. Oplev luksus, komfort og stemning på en ny måde med denne enestående seng. Giv dig selv den bedste nattesøvn og vågn op frisk og veludhvilet hver dag. Denne seng er ikke bare et møbel – det er en livsstil.

Scroll to Top