vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm fløjl mørkeblå

4.309 kr.

Få drømmenes søvnoplevelse med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Indbygget LED-lys og luksuriøst fløjl i en elegant mørkeblå farve.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335805927 Kategori:

Drøm dig væk i en verden af luksus og stil med vores smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl mørkeblå. Denne seng er ikke bare et møbel, det er en oplevelse. Sengen vil hurtigt blive det centrale element i dit soveværelse og give rummet et sofistikeret og elegant udtryk.

Den bløde fløjlsbetræk skaber en luksuriøs fornemmelse, der inviterer dig til at slappe af og nyde komforten. Sengegavlen er ikke kun smuk, den er også praktisk, da den kan justeres i højden og giver god støtte, når du ønsker at læne dig tilbage og slappe af.

Det mest imponerende ved denne kontinentalseng er dog dens farverige LED-strip, som tilføjer en ekstra dimension til din søvnoplevelse. Skab din egen atmosfære ved at vælge mellem forskellige farver og lysstyrker. Lyset er både hyggeligt og funktionelt, perfekt til at skabe den rette stemning i rummet.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er af høj kvalitet og tilpasser sig din krop perfekt, hvilket sikrer en behagelig og støttende søvn. Topmadrassen er hudvenlig og ekstra blød, så du føler dig forkælet hver gang du ligger dig til at sove.

Bemærk, at denne seng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen nem og enkel. For at fuldende oplevelsen har sengen et USB-stik, så du kan oplade dine enheder bekvemt, mens du hviler i luksus.

Forkæl dig selv med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys og tag din søvn til det næste niveau af komfort og stil. Lad denne seng være starten på din rejse mod en bedre og mere afslappet søvnoplevelse hver nat.

Scroll to Top