vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl mørkeblå

2.797 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og luksuriøst fløjl design er denne seng en drøm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335805997 Kategori:

Dyk ned i en verden af komfort og stil med denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl i den fortryllende farve mørkeblå. Med denne eksklusive seng kan du opleve en nattesøvn som aldrig før og skabe en imponerende atmosfære i dit soveværelse.

Den bløde fløjlopbredelse af sengen inviterer dig til at nyde luksusen ved dette bløde og behagelige stof, der omgiver dig med sin blødhed og varme. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din komfortniveau, mens du nyder god rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en bog eller se din yndlingsserie.

Oplev magien af farverige LED-lys, der lyser op i mørket og skaber en stemningsfyldt effekt i dit soveværelse. Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer en høj kvalitet og holdbarhed samt en optimal tilpasningsevne, der sikrer en rolig og støjsvag søvn.

Den hudvenlige topmadras tilføjer ekstra komfort og beskyttelse, så du kan nyde en god nattesøvn uden bekymringer. Denne kontinentalseng er det perfekte valg for dig, der ønsker en kombination af komfort, stil og funktionalitet.

Med en praktisk brugermanual medfølger du nemt og hurtigt kan montere din nye kontinentalseng. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager ikke kan returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Giv dig selv den ultimative luksusoplevelse med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl i den fortryllende farve mørkeblå. Tilføj et strejf af elegance til dit soveværelse og skab et rum, hvor du kan slappe af og genoplade din energi i stilfulde omgivelser.

Scroll to Top