vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl lysegrå

2.906 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen i fløjl lysegrå. Med indbygget LED-lys og elegant design er denne seng perfekt til moderne hjem. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335808105 Kategori:

Med den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl lysegrå kan du skabe den ultimative oase af komfort i dit soveværelse. Den bløde fløjloppbygning af sengen tilfører en følelse af elegance og velvære, der indhyller dig i ren luksus. Den justerbare sengegavl tilbyder ikke kun stilfuld elegance, men også praktisk rygstøtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller en kop te.

Den farverige LED-strip langs sengens kant skaber en atmosfære af ro og fordybelse, perfekt til afslapning og hvile. Med sin hudvenlige topmadras og madras med pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer støj, er denne kontinentalseng designet til at sikre dig en god nats søvn.

Den lysegrå farve på sengen passer smukt ind i enhver indretning og tilføjer et strejf af elegance til rummet. Samtidig med at sengen er stilfuld, er den også solidt konstrueret med krydsfiner, konstrueret træ og massivt lærketræ for at sikre lang holdbarhed.

Med den inkluderede LED-strip kan du skifte mellem forskellige farver og lysintensiteter, alt imens du nyder komforten og stilfuldheden i denne luksuriøse kontinentalseng. Oplev den ultimative søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i fløjl lysegrå og skab dit eget drømmeland i dit soveværelse.

Scroll to Top