vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm fløjl mørkegrøn

2.899 kr.

Oplev luksus med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl mørkegrøn med indbygget LED-lys. Skab en hyggelig atmosfære og få en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335808108 Kategori:

Ryd din kalender og tag imod en invation til ultimativ luksus i soveværelset med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl i en fortryllende mørkegrøn nuance. Hvad gør denne seng så speciel? Lad os tage et dybere dyk ned i detaljerne.

Lad os starte med det første indtryk – blødheden. Fløjlsmaterialet, der er brugt i denne seng, er ikke kun blødt, det er også luksuriøst at se på. Det tætte og jævne stof tilfører en følelse af elegance og komfort til din soveopstilling.

Den justerbare sengegavl giver ikke kun et visuelt statement med sit stilfulde design, men den tilbyder også fremragende støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se din yndlingsfilm. En kombination af stil og funktionalitet.

Nu tager vi et kig på det, der virkelig skiller denne seng ud – det farverige LED-lys. Skab en magisk atmosfære og lys op i mørket med LED-stripen, der tilføjer en ekstra dimension til din soveoplevelse. Farverig belysning kan virkelig ændre stemningen i rummet og give dig et personligt touch.

Når det kommer til komfort er madrassen i topklasse. Den er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer stød for en rolig nattesøvn. Topmadrassen kommer også med et hudvenligt betræk for ekstra komfort og hygiejne.

Bemærk, at denne seng leveres med en brugervenlig manual til nem samling. Vær opmærksom på, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet, men med USB-stikket kan du nemt tilslutte din egen kilde.

Giv dit soveværelse et strejf af elegance og modernitet med vores vidaXL kontinentalseng. Med sin luksuriøse fløjl, justerbare sengegavl, farverige LED-lys og komfortable madras er denne seng en investering i din søvnkomfort og æstetik. Så tag imod denne invitation til en verden af luksus og sørg for at dine nætter er fyldt med ro og komfort.

Scroll to Top