vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm fløjl mørkegrøn

3.723 kr.

En luksuriøs kontinentalseng, der kombinerer stil og komfort med indbygget LED-lys og elegant fløjlsmateriale – det perfekte valg for en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335807017 Kategori:

Med den imponerende vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl mørkegrøn farve får du ikke bare en seng – du får en oase af komfort og stil i dit soveværelse. Den bløde fløjlopbetræk føles som ren luksus mod din hud og tilføjer et sofistikeret touch til din indretning. En fantastisk funktion på denne seng er det farverige LED-lys, der skaber en stemningsfuld atmosfære og skaber en hyggelig glød i rummet.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden for at give dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Den integrerede madras med pocketfjedre garanterer en god nattesøvn med sin høje kvalitet og komfort. Pocketfjedrene tilpasser sig din krop, absorberer støj og skaber en rolig søvnoplevelse.

Topmadrassen på sengen er ikke kun blød og behagelig, den er også hudvenlig og sikrer en ekstra lag af komfort. Med en samlet størrelse på 140 x 190 cm er denne seng ideel til et mindre soveværelse eller som en luksuriøs gæsteseng. Den farverige LED-strip er en fantastisk tilføjelse, der skaber en unik atmosfære.

Bemærk venligst, at denne seng leveres med en brugervenlig manual til nem montering. For at opretholde hygiejnen kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Denne kontinentalseng fra vidaXL er ikke bare en seng – den er et kunstværk af komfort, stil og funktionalitet. Så forkæl dig selv med en god nats søvn og oplev sofistikeret luksus med denne kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top