vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm fløjl mørkeblå

4.085 kr.

Drøm sødt i vores luksuriøse kontinentalseng med elegant LED-lys og blødt fløjl. Skab en hyggelig stemning og få en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335805898 Kategori:

Denne smukke kontinentalseng fra vidaXL er mere end bare et sted at hvile hovedet – den er en oase af komfort, stil og innovation. Forestil dig at træde ind i dit soveværelse og blive mødt af en blød fløjlseng i en fortryllende mørkeblå farve. Luksuriøst fløjl omfavner din krop, og du ved, at en god nats søvn venter dig.

Men denne seng er mere end bare et sted at sove. Den er designet med en praktisk justerbar sengegavl, så du kan tilpasse den efter din personlige komfort. Uanset om du læser en god bog eller ser din yndlingsserie, vil sengegavlen støtte din ryg perfekt.

Den virkelige magi sker, når aftenen falder på, og du tænder for det farverige LED-lys, der omgiver sengens kant. Skab din egen stemning med lys i alle regnbuens farver – en magisk touch til enhver soveværelsesoplevelse.

Men komfort er ikke kun overfladisk. Denne kontinentalseng har en madras med pocketfjedre, der giver enestående støtte og tilpasningsevne. Når du træder ud af sengen om morgenen, vil du føle dig afslappet og udhvilet, klar til at møde dagen.

Den medfølgende topmadras er ikke kun hudvenlig, men også designet til at holde dig varm om vinteren og kølig om sommeren. Den ekstra tykkelse giver en ekstra behagelig følelse, som du vil elske at synke ned i hver aften.

Med en seng i denne kvalitet er det vigtigt at nævne, at den kommer med en omfattende brugermanual for nem montering. Så selvom du måske ikke er den mest handy person, behøver du ikke bekymre dig – denne seng er let at samle.

Skab dit drømmesoveværelse med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Lad dig forføre af luksus, stil og komfort, og oplev, hvordan en god nats søvn kan forandre din hverdag. Din søvn er vigtig – giv dig selv det bedste med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top