vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof cremefarvet

3.054 kr.

Få en god nats søvn i luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Integreret LED-lys, stilrent design og cremefarvet stof. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335774413 Kategori:

Når det kommer til at skabe den perfekte atmosfære i dit soveværelse, er der intet som en kontinentalseng med LED-lys. Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant cremefarvet stofudgave på 90×190 cm kan du transformere dit soveværelse til et sted med stil og komfort.

Denne kontinentalseng er både smuk og funktionel. Det slidstærke stof i en ren cremefarvet nuance tilføjer et touch af elegance og raffinement til rummet. Stoffet er ikke kun æstetisk tiltalende, men det er også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer, at din seng forbliver smuk i lang tid.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden efter dine behov, hvilket giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Og med den farverige LED-strip, der er indbygget i sengens design, kan du skabe et fantastisk lysshow i mørket, der virkelig sætter prikken over i’et på din soveoplevelse.

Men det stopper ikke her. Sengen leveres med en madras med pocketfjedre, kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig din krop perfekt, hvilket giver dig en behagelig og støttende søvnoplevelse hver nat. Og med den hudvenlige topmadras kan du nyde en ekstra lag af blødhed og komfort.

Vi vil gerne påpege, at for at sikre hygiejnen kan madrassen ikke returneres efter åbning. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen enkel og nem. Og husk, kun den del med saksesymbolet kan klippes, så du kan tilpasse sengen efter dine behov.

Dyk ned i en verden af komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab dit eget personlige helle med dette unikke og inspirerende møbel, der ikke kun er en seng, men et kunstværk i sig selv. Gør din søvn til en luksuriøs oplevelse med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top