vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof cremefarvet

2.985 kr.

Få luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen, der har indbygget LED-lys og stilfuldt design – din drømmeseng venter.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335768011 Kategori:

Udlev drømmen om en fredelig og luksuriøs søvn med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelse 90×190 cm. Denne seng vil revolutionere dit soveværelse og give dig den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet.

Vores kontinentalseng har en slidstærk stofbetræk i en smuk cremefarve, der tilføjer et elegant touch til enhver indretning. Det åndbare og slidstærke stof bidrager til en behagelig søvnoplevelse hver nat. Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden for at imødekomme dine individuelle behov for komfort og støtte.

Et af de mest imponerende elementer ved denne seng er det farverige LED-lys, der omgiver sengens ramme og skaber en stemningsfuld atmosfære i rummet. Du kan skræddersy lyset efter dine præferencer og skabe den perfekte stemning til afslapning og søvn.

Den inkluderede madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed, støjdæmpning og tilpasningsevne. Topmadrassen er beklædt med blødt og hudvenligt stof, som sikrer en ekstra behagelig overflade at sove på.

Bemærk, at af hensyn til hygiejne kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men med den medfølgende brugermanual er monteringen enkel og hurtig. Og du kan endda tilpasse LED-striben ved hjælp af USB-stikket, selvom den 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet i pakken.

Giv dig selv den luksus og komfort, du fortjener, med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys. Oplev en luksuriøs søvnoplevelse hver nat og vågn op revitaliseret og klar til dagen. Din søvn er vigtig – invester i en seng, der fremmer din velvære og velbehag.

Scroll to Top