vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof mørkebrun

4.185 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Skab en hyggelig stemning i soveværelset og få den bedste søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335766862 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL er ikke bare en seng – det er en oase af komfort, stil og modernitet, der vil forvandle dit soveværelse til et drømmested. Med sit elegante design og luksuriøse funktioner er denne kontinentalseng med LED-lys i en mørkebrun stof en investering i din søvnkvalitet og velvære.

Det første, der slår en, er det slidstærke stof, der er brugt til at betrukne sengen. Med sit enkle og rene look tilføjer stoffet en sofistikeret touch til enhver indretning, samtidig med at det er åndbart og slidstærkt, så du kan nyde sengen i mange år fremover.

Sengen kommer med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter behov. Sengegavlen giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en bog eller se din yndlingsserie. Led-lyset, der er indbygget i sengen, tilføjer en stemningsfuld belysning og skaber en hyggelig atmosfære i rummet.

Den integrerede madras med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet. Pocketfjedrene sikrer ikke kun holdbarhed, men tilpasser sig også din krop, så du får den optimale støtte og komfort hele natten.

Topmadrassen er både hudvenlig og behagelig at ligge på. Det slidstærke stofbetræk føles blødt mod huden og sikrer, at du sover godt hele natten.

Med en længde på 203 cm, en bredde på 160 cm og en højde på 78/88 cm er denne kontinentalseng perfekt til par eller enkeltpersoner, der ønsker en rummelig og komfortabel seng at sove i. LED-stripens farverige lys tilføjer en unik karakter til sengen og skaber en stemningsfuld atmosfære i rummet.

Du får alt, hvad du har brug for til at samle sengen i pakken, og med den medfølgende brugermanual er monteringen enkel og nem. Skab dit eget private fristed med denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL og oplev en nattesøvn i luksuriøse omgivelser, der giver dig energi og velvære til dagen, der kommer.

Scroll to Top