vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof mørkebrun

4.882 kr.

Vil du have ultimativ komfort og stil i soveværelset? Opdag vores moderne kontinentalseng med indbygget LED-lys og luksuriøs mørkebrun stoftilbehør.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335766924 Kategori:

Med vores bedårende vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant mørkebrun stofudgave, vil dit soveværelse stråle som aldrig før. Denne seng er ikke bare et møbel, men en oase af ro og komfort, der vil forvandle dit soveværelse til en luksuriøs tilflugt.

Sengens slidstærke stofbeklædning er ikke bare smukt at se på, det er også behageligt mod huden og åndbart, så du kan få en god nats søvn uden at svede. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en perfekt støtte, når du sidder op for at læse eller se tv, men tilføjer også et touch af elegance til sengen.

Det mest imponerende ved denne seng er helt sikkert det farverige LED-lys, der omgiver den og skaber en magisk stemning i dit soveværelse. Du kan skifte farver og lysintensitet efter humør og behov, og med den medfølgende fjernbetjening har du fuld kontrol over lyset i dit soveværelse.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og sikrer en god nats søvn uden at forstyrre din partner. Sammen med den hudvenlige topmadras kan du se frem til at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Kvaliteten er i top, og du kan være sikker på at sove godt i vores kontinentalseng med LED-lys. Den kommer med en brugervenlig vejledning, der gør samlingen til en leg. Bemærk, at USB-strømkilden ikke medfølger, men du kan nemt tilslutte din egen 5V USB-strømkilde for at nyde lyset i sengen.

Skab dit eget private rum af velvære og stil med denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL. Gør din hverdag lidt mere speciel og giv dig selv den luksus, du fortjener. Din søvn er vigtig, så hvorfor ikke investere i det bedste? Tag det første skridt mod bedre søvn i dag med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys.

Scroll to Top