vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkeblå

4.643 kr.

Gør din søvnoplevelse luksuriøs med vores confortable kontinentalseng i stilfuldt mørkeblåt fløjl. Oplev ægte komfort og elegance hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335738545 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg for dig, der ønsker en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse hver eneste nat. Med et elegant design og en overlegen komfort er denne seng det perfekte møbel til dit soveværelse.

Sengen er polstret med blødt og smukt fløjl, der ikke kun tilføjer en touch af elegance til rummet, men også sikrer en behagelig overflade at hvile på. Fløjlsmaterialet er kendt for sin blødhed og holdbarhed, og det skaber en varm og indbydende atmosfære i rummet.

En praktisk sengegavl følger med sengen, og den kan justeres i højden for at sikre den optimale støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af. Sengegavlen tilføjer ikke kun en fornemmelse af stil til sengen, men den er også funktionel og komfortabel.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en fantastisk støtte til din krop og en behagelig søvn. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, hvilket betyder, at du og din partner kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen har en mellemhård fasthed, der passer perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der følger med sengen, er hudvenlig og slidstærk. Den tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til madrassen og sikrer, at du kan nyde en god nats søvn uden bekymringer.

Sengen leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen enkel og hurtig. Du behøver ikke bekymre dig om besværet med at samle møblet selv, da instruktionerne er nemme at følge.

Med en seng i mørkeblå fløjl, en elegant sengeramme og en lækker madras og topmadras er denne kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig, der ønsker luksus og komfort i dit soveværelse. Sørg for at investere i din søvnkvalitet og nyd en god nats søvn hver eneste nat med denne fantastiske kontinentalseng.

Scroll to Top