vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrøn

4.322 kr.

Få luksus i soveværelset med vores elegante kontinentalseng i mørkegrøn fløjl. Komfort og stil i perfekt forening. Bestil i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335737558 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkegrøn

Ønsker du at opleve den ultimative komfort og luksus i dit soveværelse? Så er denne vidaXL kontinentalseng med en fløjlsoverflade i smuk mørkegrøn farve det perfekte valg for dig. Denne seng er designet til at give dig en dyb og afslappende nattesøvn, som du fortjener.

Den bløde fløjlsoverflade af 100% polyester giver sengen et luksuriøst udseende og følelse. Fløjl er kendt for sit bløde og behagelige touch, så du kan nyde en himmelsk søvnoplevelse hver nat. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at sikre optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsvægt og sovestilling, hvilket giver optimal støtte og komfort. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, så du og din partner kan sove uforstyrret hele natten. Med en medium fasthed er denne madras ideel til dem, der foretrækker en balanceret kombination af fasthed og blødhed.

Den medfølgende topmadras i hvid er både slidstærk og hudvenlig, så du kan nyde ekstra komfort og beskyttelse mod slid. Denne kontinentalseng er det perfekte valg til dig, der ønsker en seng, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet.

Oplev den ultimative søvnoplevelse med denne vidaXL kontinentalseng og lad dig fordybe i en verden af luksus og velvære i dit eget hjem. Med en seng af så høj kvalitet kan du se frem til at vågne op veludhvilet og klar til en ny dag. Lad denne kontinentalseng med fløjlsoverflade blive det centrale element i dit soveværelse og skab en oase af ro og komfort, hvor du kan slappe af og genoplade din energi.

Scroll to Top