vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl lyserød

4.420 kr.

Opdag den ultimative luksus med vores vidaXL kontinentalseng i elegant lyserød fløjlsdesign. Den perfekte kombination af stil og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335738342 Kategori:

Denne nydelige kontinentalseng fra vidaXL er ikke bare en seng – det er en oplevelse af ren luksus og komfort. Forestil dig at slappe af i en seng, der omslutter dig i blødt lyserødt fløjl, en følelse så behagelig, at du vil ønske, at du aldrig behøver at forlade den.

Denne kontinentalseng er designet med din komfort i tankerne. Den bløde fløjlsbeklædning skaber en fornemmelse af ren elegance og bidrager til en luksuriøs atmosfære i soveværelset. Ikke nok med at sengen ser godt ud, den er også funktionel med en justerbar sengegavl, der giver dig den perfekte støtte, når du ønsker at sidde op og læse en bog eller se din yndlingsserie.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sikrer optimal støtte og komfort hele natten. Uanset om du foretrækker at sove på maven, ryggen eller på siden, vil denne mellemhårde madras sikre en god nats søvn uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen, med sit hudvenlige stofbetræk og bløde skumfyld, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse til din seng. Det slidstærke materiale sikrer holdbarhed og langvarig brug, mens du slapper af i stil.

Denne komplette sengesæt leveres med alt, hvad du har brug for at opgradere dit soveværelse. Med en flot lyserød sengeramme, en justerbar sengegavl, en komfortabel madras og en blød topmadras, er denne kontinentalseng en investering i din nattesøvn og velvære.

Tag springet og forkæl dig selv med denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL. Lad dig fordybe i ren luksus og komfort, og giv dig selv den gode nattesøvn, du fortjener. Din søvnkvalitet vil aldrig have været bedre – og dit soveværelse vil aldrig have set mere stilsfuldt ud. Oplev luksusen ved en god nats søvn med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top