vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkegrøn

2.968 kr.

Opdater dit soveværelse med stil og komfort med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Moderne design og førsteklasses kvalitet, ideel til din gode nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335736304 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL vil forvandle dit soveværelse til en oase af luksus og komfort. Med sine generøse dimensioner på 80×200 cm og det smukke mørkegrønne fløjlsmateriale skaber denne seng en sofistikeret og indbydende atmosfære.

Det bløde fløjlsmateriale, der udgør både sengeramme og sengegavl, er ikke kun smukt at se på, men det er også utroligt behageligt at røre ved. Den fleksible sengegavl kan justeres i højden og giver optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krops konturer og sikrer en støjsvag og behagelig søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver fornøden stabilitet uden at gå på kompromis med komforten.

For ekstra luksus og beskyttelse har denne kontinentalseng også en hudvenlig topmadras, der er let at rengøre og vedligeholde. Denne seng er ikke kun en fornøjelse at sove i, men den er også et stilfuldt designelement, der vil løfte enhver soveværelsesindretning.

Forkæl dig selv med denne elegante og komfortable kontinentalseng og oplev, hvordan den kan forbedre din søvnkvalitet og dit velvære. Med vidaXL kontinentalsengen får du ikke kun en seng – du får en helt særlig oplevelse af luksus og ro i dit eget hjem. Unn dig selv den komplette søvnopplevelse med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top