vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl mørkeblå

3.052 kr.

Få drømmeland til virkelighed med vores komfortable kontinentalseng i luksuriøst mørkeblå fløjl. Oplev ultimativ velvære hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335736363 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL tilbyder den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet til din soveværelse. Sengen er designet med en elegant mørkeblå fløjlsoverflade, der skaber en luksuriøs og indbydende atmosfære i rummet. Fløjl er kendt for sit bløde og behagelige touch, der indbyder til afslapning og velvære.

En af de mest tiltalende funktioner ved denne kontinentalseng er dens justerbare sengegavl, der giver mulighed for at tilpasse højden og skabe den perfekte rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen. Det er den ideelle løsning for alle, der ønsker både stil og funktion i deres soveværelse.

Madrasen på denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og holdbarhed. Disse pocketfjedre tilpasser sig kroppens form og bevægelser for at sikre en behagelig og støttende søvnoplevelse. Madrassen giver en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og sikrer samtidig optimal komfort hele natten.

For at fuldende oplevelsen kommer sengen med en hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig at ligge på. Topmadrassen beskytter madrassen og forlænger dens levetid, samtidig med at den tilføjer ekstra komfort til din soveoplevelse.

Denne kontinentalseng er ikke kun et funktionelt møbel, men også en elegant og stilfuld tilføjelse til enhver soveværelsesindretning. Med sit tidløse design og høje kvalitet vil denne seng være et centralt element i dit soveværelse i mange år fremover.

Tag din søvnoplevelse til det næste niveau med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Med sit moderne design, komfortable funktioner og holdbare materialer er denne seng det ultimative valg for enhver, der værdsætter kvalitet, stil og god nattesøvn.

Scroll to Top