vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkegrøn

3.088 kr.

Opgradér din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl, designet til ultimativ komfort og stil. Shop nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335738416 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkegrøn, Pris: 3105.00

Drømmer du om en himmelsk god søvnoplevelse? Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl i en smuk mørkegrøn farve kan du forvandle din søvn til ren luksus og komfort. Den bløde fløjl, der omfavner sengen, er ikke blot behagelig at røre ved, men tilføjer også et touch af elegance til dit soveværelse.

Den justerbare sengegavl giver ikke kun en elegant finish, men den er også praktisk, da den kan tilpasses i højden for optimal rygstøtte, når du ønsker at læne dig tilbage og slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie. Topmadrassen med pocketfjedre sikrer en stabil og behagelig støtte til din krop, samtidig med at den absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn.

Den mellemhårde madras er designet til at give dig den perfekte balance mellem støtte og komfort, hvilket gør den ideel for dem, der foretrækker at sove på maven. Og med det hudvenlige stofbetræk på topmadrassen kan du være sikker på en blød og behagelig overflade at hvile på hele natten.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, så du nemt og hurtigt kan montere den selv. Sengen er fremstillet af holdbare materialer, herunder fløjl, massivt lærketræ og krydsfiner, der sikrer lang holdbarhed og stabilitet.

Forkæl dig selv med denne luksuriøse kontinentalseng og lad den være det perfekte centrum i dit soveværelse, hvor du kan slappe af og genoplade dine batterier. Lad drømmene føre dig væk på en rejse mod en dybere og mere behagelig søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen med madras i fløjl.

Bemærk: Af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Pakken indeholder: 1 x sengeramme, 1 x sengegavl med kanter, 1 x madras, 1 x topmadras.

Scroll to Top