vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl mørkeblå

3.372 kr.

Få drømmesøvnen med vores luksuriøse kontinentalseng i blødt fløjl. Optimal komfort og stil i din soveværelse. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335738446 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkeblå er det ultimative valg, når det kommer til at skabe en luksuriøs og komfortabel soveoplevelse. Med en blød fløjlsoverflade, der føles som en drøm mod din hud, er denne seng skabt til at give dig den dybeste og mest afslappende søvn i dit liv.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og giver støtte, hvor du har mest brug for det. Dette betyder, at du kan nyde en ergonomisk korrekt sovestilling hver eneste nat og vågne op frisk og veludhvilet.

Sengens elegante og justerbare sengegavl er ikke kun en smuk tilføjelse til din soveværelsesindretning, men den giver også den perfekte støtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen. Du vil føle dig som kongelige, når du læner dig op ad den bløde fløjlsoverflade og slapper af i total komfort.

Med en mellemhård støtte i madrassen opnår du den ideelle balance mellem stabilitet og komfort. Uanset om du sover på maven, ryggen eller siden, vil denne kontinentalseng sikre, at du får den optimale støtte til en god nats søvn.

Den hudvenlige topmadras tilføjer en ekstra lag af blødhed til din soveoplevelse og sikrer, at du altid ligger behageligt hele natten igennem. Den slidstærke topmadras er let at rengøre og vedligeholde, så du kan nyde den luksuriøse komfort i lang tid fremover.

Samlet set er vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl mørkeblå det perfekte valg for dem, der sætter pris på kvalitet, komfort og luksus i deres soveværelse. Med denne seng kan du se frem til mange års fantastisk søvn og en oplevelse af ren velvære hver eneste nat. Drøm stort med denne vidunderlige seng, der vil forvandle dit soveværelse til et sandt oase af ro og afslapning.

Scroll to Top