vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl mørkegrøn

3.223 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen. Den smukke mørkegrønne fløjl og 7-zoners madras giver dig en god nats søvn hver gang.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335738474 Kategori:

I denne travle og hektiske verden er en god nattesøvn mere værd end nogensinde før. Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 90×200 cm kan du endelig skabe din egen oase af ro og luksus derhjemme.

Sengens fløjlbløde stof indfanger øjeblikkeligt din opmærksomhed og lokker dig til at krybe ind under dynen for en behagelig hvile. Fløjlet er ikke kun en fryd for øjet, men også utroligt behageligt at røre ved, hvilket giver dig en følelse af ren velvære.

Den praktiske sengegavl er ikke kun et æstetisk element, men også en funktionel del af sengen. Med mulighed for justering i højden kan sengegavlen tilpasses lige præcis efter dine behov, hvilket sikrer optimal støtte til ryggen, når du ønsker at sidde op og læse en god bog eller se din yndlingsserie.

Madrasen, som er udstyret med pocketfjedre, er et sandt mesterværk inden for søvnkomfort. Disse individuelle fjedre tilpasser sig præcist til din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn uden at blive forstyrret. Med en mellemhård støtte giver madrassen den perfekte kombination af stabilitet og komfort, ideel til enhver sovestilling.

Topmadrassen, der er hudvenlig og behagelig, fuldender oplevelsen af ren luksus. Den skaber en ekstra beskyttelse og komfortlag mellem din krop og madrassen, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Denne vidaXL kontinentalseng med madras er ikke bare et møbel, det er en investering i din eget velvære og sundhed. Skab din egen drømmeoase derhjemme og oplev, hvordan en god nattesøvn kan forvandle dit liv. Dette er ikke bare en seng – det er en invitere til total afslapning, velvære og drømmeland.

Scroll to Top