vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl lyserød

4.531 kr.

Oplev luksus og komfort med vores lyserøde kontinentalseng fra vidaXL – perfekt til en god nattesøvn i stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335736434 Kategori:

Dykp ned i en verden af komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×200 cm i en fortryllende lyserød farve. Denne seng er skabt til at tilbyde dig den ultimative søvnoplevelse og maksimal afslapning hver nat.

Med et blødt og luksuriøst fløjlsmateriale, vil du straks mærke den behagelige berøring, når du sætter dig eller lægger dig i sengen. Fløjl er kendt for sine tætte og jævne fibre, der skaber en utroligt behagelig overflade at hvile på.

Sengegavlen på denne kontinentalseng kan justeres i højden, så den passer perfekt til din krop og dine behov. Uanset om du sidder op og læser en bog eller ser tv, vil sengegavlen give dig den nødvendige støtte og komfort.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse individuelle fjedre absorberer støj og stød og giver dig en behagelig og støttende søvnoplevelse hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der sikrer stabilitet og komfort, især hvis du foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og giver ekstra komfort og beskyttelse for din madras. Den har et slidstærkt betræk og en fyld af blødt skum, der øger søvnens kvalitet og giver dig en følelse af ren velvære.

Den lyserøde kontinentalseng med madras er ikke kun en seng, det er et kunstværk af komfort og stil. Skabt af fløjl, massivt lærketræ og krydsfiner, er denne seng en blanding af elegance og funktionalitet. Med målene 203 x 147 x 118/128 cm (L x B x H) til sengen, 140 x 200 x 20 cm (B x L x H) til madrassen og 140 x 200 x 5 cm (B x L x H) til topmadrassen, vil denne skønhed passe perfekt ind i ethvert soveværelse.

Giv dig selv den søvn, du fortjener, med vidaXL kontinentalsengen med madras i en fortryllende lyserød farve. Lad luksus og komfort blive en integreret del af din daglige rutine, og få en fantastisk nats søvn hver eneste nat. Oplev den ultimative søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen – hvor komfort og luksus mødes.

Scroll to Top