vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrøn

4.687 kr.

Forkæl dig selv med vores elegante kontinentalseng i mørkegrøn fløjl – en luksuriøs kombination af stil, komfort og kvalitet. Besøg os nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335736461 Kategori:

Den fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 160×200 cm i fløjl mørkegrøn farve er den ultimative løsning til din søvnkomfort og afslapning. Med et elegant design og en luksuriøs fløjlsbeklædning vil denne seng omdanne dit soveværelse til et stilfuldt og behageligt rum.

Den bløde fløjl er ikke kun behagelig at røre ved, men det tilføjer også en subtil elegance til sengens udseende. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en ekstra dimension af komfort, men den er også praktisk, når du vil slappe af og læse en bog eller se tv i sengen.

Madrasen med pocketfjedre tilbyder en enestående støtte og holdbarhed. De individuelle fjedre absorberer støj og bevægelse for at sikre en uforstyrret søvn gennem hele natten. Med en mellemhård fasthed tilbyder madrassen den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, ideel til enhver sovestilling.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og giver ekstra blødhed og komfort. Samlet set er denne kontinentalseng en investering i din søvnkvalitet og velvære. Bliv forelsket i din nye søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen.

Scroll to Top