vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkeblå

4.714 kr.

Opdag luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl mørkeblå. Perfekt for en god nats søvn og elegant design i 160×200 cm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335736462 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i 160×200 cm fløjl mørkeblå er det ultimative valg for dig, der sætter pris på både stil og komfort i dit soveværelse. Med sit elegante design og luksuriøse materialer vil denne seng ikke kun give dig en god nats søvn, men også løfte indretningen i rummet til et helt nyt niveau.

Sengens fløjlsmateriale er ikke kun blødt og behageligt at røre ved, det tilføjer også en følelse af luksus og elegance til rummet. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition, mens du læser eller ser tv, og sikrer samtidig optimal rygstøtte.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er designet til at give dig den bedst mulige søvnoplevelse. De individuelle fjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelse, hvilket sikrer en uforstyrret søvn. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er ikke kun blød og komfortabel, men også hudvenlig og slidstærk. Med sit stilfulde design og praktiske egenskaber er denne kontinentalseng et perfekt valg for enhver, der værdsætter kvalitet og komfort. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Med en seng af denne kvalitet er du garanteret en god og afslappende søvn hver nat. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for til nem montering, så du kan få mest muligt ud af din nye kontinentalseng med det samme. Giv dig selv den ultimative luksus med vidaXL kontinentalsengen i fløjl mørkeblå og oplev den perfekte kombination af stil og komfort i dit soveværelse.

Scroll to Top