vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lyserød

5.260 kr.

Oplev luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl i en smuk lyserød farve. Skab en elegant og hyggelig atmosfære i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335737257 Kategori:

Denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL vil forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Med dens imponerende størrelse på 200×200 cm og bløde lyserøde fløjlsoverflade vil denne seng ikke kun være det ultimative møbel i dit rum, men også det ultimative tilflugtssted for en god nats søvn.

Fløjl er kendt for sin blødhed og luksuriøse følelse, og med denne seng kan du opleve ren velvære, hver gang du lægger dig til at sove. Sengegavlen kan justeres i højden, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse den efter dine behov og nyde optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og en tilpasningsdygtig støtte. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver en stabil og behagelig liggeposition.

Topmadrassen er hudvenlig og blød at ligge på, hvilket tilføjer ekstra komfortlag til din soveoplevelse. Sengens lyserøde farve og elegante design vil tilføje en touch af glamour til dit soveværelse og skabe en atmosfære af ren luksus.

Ved køb af denne kontinentalseng får du ikke kun et møbel af høj kvalitet, men også en garanti for en god nats søvn i mange år fremover. Skab dit eget lille paradis derhjemme med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Nu er det tid til at forkæle dig selv med den søvn, du fortjener.

Scroll to Top