vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl lyserød

4.722 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med en lyserød kontinentalseng fra vidaXL i luksuriøs fløjl. Skab en drømmeoase i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335735308 Kategori:

Denne smukke lyserøde kontinentalseng med en blød fløjlsoverflade er skabt til at give dig den ultimative komfort og dybe søvn. Med en justerbar sengegavl, som kan tilpasses din foretrukne siddeposition, vil du opleve en optimal støtte og afslapning.

Madrasen med pocketfjedre er designet til at tilpasse sig din krop og absorbere eventuelle bevægelser, hvilket sikrer en forstyrrelsesfri søvn. Den mellemhårde støtte tilbyder stabilitet og komfort, ideel til dig, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er betrukket med et hudvenligt stof, der føles behageligt mod huden og sikrer ekstra beskyttelse til din madras. Denne seng er ikke kun et stykke møbel, men en investering i din daglige velvære og søvnkvalitet.

Med en elegant lyserød farve og en solid konstruktion af træ, vil denne kontinentalseng med madras forvandle dit soveværelse til et oase af ro og luksus. Skab dig selv et rum, hvor du kan slappe af og genoplade dine batterier efter en lang dag.

Tag skridtet mod en bedre søvnoplevelse med denne fantastiske kontinentalseng, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på en smuk måde. Grib chancen for at forkæle dig selv med denne drømmeseng, og lad dig fordybe i en verden af afslapning og velvære hver nat.

Scroll to Top