vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm stof mørkebrun

3.384 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Den elegante mørkebrune stofbeklædning og den komfortable 90×200 cm madras sikrer dig en næsten hotelagtig søvnkvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335703696 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL er nøglen til en dyb og forfriskende søvnoplevelse hver nat. Den er designet med fokus på både stil og komfort for at sikre, at du vågner veludhvilet og klar til en ny dag.

Sengens robuste stof i en elegant mørkebrun farve tilføjer et sofistikeret touch til dit soveværelse og sikrer langvarig holdbarhed. Du vil straks bemærke den praktiske sengegavl, der kan justeres i højden for at give den perfekte mængde støtte, når du ønsker at slappe af og læse en god bog eller se din yndlingsserie i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres overlegne kvalitet og høje holdbarhed. Disse fjedre absorbere støj og bevægelser for en uforstyrret søvn, samtidig med at de giver den rette mængde støtte til din krop. Med en mellemhård fasthed er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven og ønsker stabil støtte gennem hele natten.

Topmadrassen er designet med et hudvenligt stofbetræk, der føles blødt og behageligt mod din hud, hvilket giver dig den ultimative komfort, når du lægger hovedet på puden. Denne topmadras er prikken over i’et på din soveoplevelse og sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Gør din søvn til en prioritet med denne vidaXL kontinentalseng, der leveres med en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Vælg kvalitet, komfort og stil med denne elegante kontinentalseng, der vil forvandle dit soveværelse og give dig den bedste nattesøvn, du fortjener. Investér i din søvnkvalitet og oplev forskellen med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top