vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm stof cremefarvet

4.136 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse 140×200 cm kontinentalseng fra vidaXL. Premium kvalitet og ekstra komfort til en fantastisk pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335699443 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm i en elegant cremefarvet stofudførelse er ikke bare en seng – det er en oase af komfort og luksus, der inviterer dig til at drømme sødt hver nat. Forestil dig at glide ned i denne seng efter en lang dag, føle dig omsluttet af blød stof og støttet af en madras designet til at skabe den mest afslappende søvnoplevelse.

Det slidstærke stof i en smuk cremefarve tilføjer et strejf af elegance til dit soveværelse, samtidig med at det garanterer åndbarhed og langvarig holdbarhed. Den justerbare sengegavl giver ikke kun et sofistikeret udseende, men tilbyder også den perfekte rygstøtte, når du læser en bog eller ser din foretrukne serie i sengen.

Madrasen med pocketfjedre er toppen af kransekagen, når det kommer til søvnkomfort. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser for at sikre en uforstyrret nattesøvn. Med en mellemhård støtte, der er ideel til mave-sovere, garanterer madrassen den rette balance mellem stabilitet og komfort, så du vågner op frisk og udhvilet hver morgen.

Topmadrassen, med sit hudvenlige betræk og bløde skumfyld, tilføjer det sidste touch af velvære til din søvnoplevelse. Den cremefarvede, elegante sengeramme er lavet af høj kvalitetsstof og solidt træ, hvilket sikrer langvarig glæde af din nye favoritseng.

Med en vidaXL kontinentalseng får du ikke bare en seng, du investerer i din velvære og en god nattesøvn i mange år fremover. Tag springet og giv dig selv den luksus og komfort, du fortjener, med denne enestående kontinentalseng. Lad drømmene føre dig til en dybere søvn i din nye vidaXL kontinentalseng.

Scroll to Top