vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkeblå

4.465 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjlsblød mørkeblå. En drømmende kombination af stil, komfort og kvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335694954 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl mørkeblå er den ultimative kombination af stil, komfort og kvalitet. Med denne luksuriøse kontinentalseng kan du se frem til en fantastisk nattesøvn og maksimal afslapning hver eneste nat.

Sengens bløde fløjlsmateriale tilføjer en luksuriøs følelse til dit soveværelse med sit bløde og behagelige stof. Ikke kun er fløjlsmaterialet behageligt at røre ved, det tilføjer også et strejf af elegance til rummet.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden efter dine behov og giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du kan nemt tilpasse sengen til din foretrukne sovestilling og aktiviteter med den justerbare sengegavl.

Madrasen med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet, holdbarhed og tilpasningsevne. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer en rolig og uforstyrret søvn hele natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der sikrer både stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til enhver sovestilling.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Den slidstærke topmadras er blød og behagelig at ligge på og sikrer en optimal søvnoplevelse.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør det nemt og hurtigt at samle sengen. Du får alt, hvad du har brug for, med i pakken, inklusive sengeramme, sengegavl med kanter, madras og topmadras.

Skab dit eget personlige oase af komfort og stil med denne elegante kontinentalseng. Med vidaXL kontinentalsengen med madras 180×200 cm fløjl mørkeblå kan du se frem til en god nats søvn i luksuriøse omgivelser.

Scroll to Top