vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm fløjl lysegrå

2.750 kr.

Få drømmeland til virkelighed med vores luksuriøse kontinentalseng i elegant fløjl. Oplev ultimativ komfort og stil i dit soveværelse nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335695014 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras i målene 90×190 cm i fløjl lysegrå er det perfekte valg til dig, der værdsætter komfort og stil i dit soveværelse. Denne seng giver dig ikke blot en god nattesøvn, men også en oplevelse af luksus og velvære.

Det bløde fløjlsmateriale skaber en varm og indbydende atmosfære i rummet, samtidig med at det er behageligt at røre ved. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og have den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet, holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket giver dig en rolig og afslappende søvn. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen er både hudvenlig og slidstærk, hvilket giver dig ekstra komfort og beskyttelse.

Sengen kommer i en smuk lysegrå farve, der passer perfekt til enhver indretning. Den er lavet af høj kvalitet fløjl, massivt lærketræ og konstrueret træ, hvilket sikrer en solid og holdbar konstruktion. Med målene 193 x 93 x 78/88 cm passer denne seng perfekt til dit soveværelse.

Pakken indeholder alt, hvad du behøver for at samle sengen nemt og hurtigt. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Med vidaXL kontinentalsengen med madras får du ikke blot en seng, men en oplevelse af elegance, komfort og velvære hver nat. Giv dig selv den luksus, du fortjener, med denne fantastiske seng.

Scroll to Top