vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl lyserød

2.845 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Perfekt kombination af stil, komfort og kvalitet til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335667691 Kategori:

Denne smukke vidaXL kontinentalseng med en lyserød fløjlsseng er mere end bare en seng – den er et kunstværk i sig selv, der skaber en drømmende og luksuriøs atmosfære i dit soveværelse. Forestil dig at komme hjem efter en lang dag, glide ned i sengen, der omfavner dig blødt og lækkert i sit fløjlsbløde materiale. Du fortjener kun det bedste, og denne kontinentalseng er en investering i din søvnkvalitet og velvære.

Fløjlsmaterialet er ikke kun blødt og behageligt, det tilføjer også en elegant og sofistikeret touch til din indretning. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og nyde den perfekte rygstøtte, når du læser en bog eller ser tv i sengen. Den medfølgende madras med pocketfjedre sikrer en god nattesøvn ved at absorbere støj og stød, så du kan vågne op udhvilet og klar til en ny dag.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver dig den rette fasthed og stabilitet, uden at gå på kompromis med komforten. Topmadrassen er hudvenlig og blød at ligge på, og den øger følelsen af luksus og velvære i sengen. Alt i alt er denne kontinentalseng et perfekt valg for dig, der sætter pris på kvalitet, komfort og æstetik i din hverdag.

Med en sengeramme af massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ er denne seng både holdbar og stilsikker. Pakken indeholder alt, hvad du har brug for til nem montering, så du hurtigt kan nyde fordelene ved din nye drømmeseng. Giv dig selv den ultimative forkælelse med denne elegante vidaXL kontinentalseng og oplev, hvordan en god nattesøvn kan forvandle dit liv. Et godt liv begynder med en god søvn – så lad denne seng være starten på dit nye kapitel med velvære og luksus i soveværelset.

Scroll to Top